CULTURA

El cantant de Pink Floyd actuarà a Barcelona al mes d'abril

Arriben concerts de Shakira, Lenny Kravitz i Game of Thrones

Roger Waters, cantant històtic de Pink Floyd © Live Nation
Roger Waters, cantant històtic de Pink Floyd © Live Nation
Per la temporada primavera-estiu 2018, Barcelona rep el cantant històric del grup Pink Floyd, Roger Waters, com també el live de la sèrie Game of thrones, Shakira, David Guetta, Lenny Kravitz i Armin Van Buuren.
La societat de producció artística Live Nation proposa a Barcelona una sèrie de concerts, aquesta primavera i aquest estiu, segons un savi equilibri entre noves i velles glòries. Roger Waters, cantant històric de Pink Floyd, donarà el seu espectacle «Usos + them», el 13 i 14 d'abril al palau Sant Jordi. L'artístic britànic, de 74 anys d'edat, abordarà el repertori menys confidencial del grup, de «The dark side of the moon» a « The Wall » en el marc d'una gira|recorregut mundial. La capital catalana rebrà el 10 de maig la versió concert de la sèrie Game of thrones, al Palau Sant Jordi. En aquest espectacle, el compositor Ramin Djawadi i la seva orquestra simfònica expressen el caràcter èpic de l'epopeia medieval-fantàstic sotmesa a plebiscit al món sencer.

S'espera Shakira i David Guetta

Entre els concerts barcelonins ja anunciats figura també una actuació de Guns N' roses, l'1 de juliol a l'Estadi Olímpic, una altra de Lenny Kravitz, el 5 de juliol al Poble espanyol, com també Shakira, els dies 6 i 7 de juliol al Palau Sant Jordi, en el marc de la seva gira anomenada «El Dorado World Tour». Per celebrar la temporada més calenta, Live Nation programa també el Barcelona Beach Festival (BBB), que acull, entre altres, els DJ Armin Van Buuren, Robin Schulz i David Guetta. Aqueix esdeveniment és organitzat el 14 de juliol a la platja de la Pau de la vila de Sant Adrià del Besós, veïna de Barcelona.

Roger Waters - « Wait for Her », 2017

Armin Van Buuren © WorldMixers