ECONOMIA

El Ferrari Land obrirà les portes el 7 d’abril de 2017

Un nou espai d'oci veí del parc PortAventura

© PortAventura World Parks & Resort
© PortAventura World Parks & Resort

El parc temàric automòbil Ferrari Land s'està construint a Salou, a la Costa Daurada. Aqueix espai de lleures de 6 hectàrees tindrà una muntanya russa ultraràpida.

El parc temàtic dedicat a Ferrari, prop de PortAventura, avança amb bon ritme. Aquest espai de 6 hectàrees exclusivament reservades a la marca italiana, el segon després d'un homòleg que ja funciona a Adu Dhabi, serà dotat de la muntanya russa més alta d'Europa. Aquesta estructura que s'elevarà a 112 m per damunt del sòl, la tercera del gènere al món, serà capaç de transportar els passatgers a 180 km/h en només 5 segons.

Ferrari Land ha estat concebut com a zona de lleures adreçada a la família i al conjunt de les generacions, amb l'objectiu de transformar la zona de PortAventura en una destinació de vacances desplegada a l'escala mundial. Segons l'anunci efectuat el 9 de juliol per la societat PortAventura World Parks & Resort, que assegura la seva construcció, obrirà les seves portes el 7 d'abril de 2017. S'espera la creació de 150 llocs de treball directes i indirectes.