ESPORT

Philippe Benetton, nou consultor dels davants de l'USAP

Substitució exprés de Grégory Patat, dimitit del càrrec

Philippe Benetton, consultor dels davants de l'USAP ²
Philippe Benetton, consultor dels davants de l'USAP ²
En resposta a la destitució de l'entrenador dels davants Grégory Patat, el president de l'USAP, François Rivière, anuncia el nomenament de Philippe Benetton, antic jugador d'Agen. Aquest nou entrenador ha pres el seu lloc des d'aquest dilluns 7 desembre.
Després de la sobtada fi de contracte imposada a l'entrenador dels seus davants, Grégory Patat, l'USAP ha anunciat aquest dilluns 7 de desembre l'arribada d'un substitut de categoria. El nou consultor de les línies abans del club és l'ex-internacional Philippe Benetton, antic jugador d'Agàn. Tindrà la tasca de recuperar la salut integral dels sang i or, la humiliació dels quals enfront de Narbona, amb un resultat de 41 a 8, diumenge 6 de desembre, ha generat una reacció ràpida del president François Rivière. «La nostra opció cap a Philippe Benetton no és fruit de l’atzar, primer de tot el seu passat de jugador li permet comprendre el funcionament d’un vestidor de rugby (...) els seus coneixements rugbístics no són discutibles, sobretot la seva anàlisi de la melé i de la defensa en tuixa, uns àmbits que traven el joc de l'USAP».

Benetton, reclutat per l'equip de França a partir del 1989, ha participat a 59 seleccions i ha guanyat el Gran Chelem el 1997 i el 1998. Detalla la seva missió a Catalunya del Nord: «retornar cohesió, un estat d’esperit i de l’enveja|desig. Aquest club té una bonica notorietat a l’exterior però cal donar els ingredients a l'interior per perdurar aquesta imatge».