ESPORT

L'USAP eixampla la seva xarxa econòmica i social

El club firma un conveni amb l'hospital de Perpinyà

Vincent Rouvet, director de l'hospital de Perpinyà i François Rivière, president de l'USAP, Perpinyà, 14 de novembre de 2015 © USAP
Vincent Rouvet, director de l'hospital de Perpinyà i François Rivière, president de l'USAP, Perpinyà, 14 de novembre de 2015 © USAP
L'USAP no passa pas una bon etapa a nivell esportiu, però el seu fonament social i econòmic és enfortit pel seu president, François Rivière. El suport de Catalunya del Nord és indefectible.
L'USAP poleix actualment una estratègia de conquesta econòmica i social, superant el seu marc habitual. Més enllà del seu club de 27 socis, entre els quals hi ha el fabricant d'equipaments Errea, el majorista Sobraquès, la cerveseria Milles i el constructor Angelotti, el club desenvolupa nous vincles. El seu president François Rivière presenta aquest dimarts 17 de novembre el teixit «Toiles du Soleil USAP», concebut per l'emblemàtica indústria tèxtil de Sant Llorenç de cerdans. El 6 de novembre, va presentar la Targeta Sang i Or, que ofereix avantatges tarifaris als seguidors en diferents comerços de Catalunya del Nord, tot fent xarxa.

Rugby en l'àmbit hospitalari

A nivell social, dissabte 14 novembre, F. Rivière i Vincent Rouvet, director del centre hospitalari de Perpinyà, van firmar un conveni que pretén dur a terme accions conjuntes al fil de la temporada. Entre altres objectius, aquesta col·laboració permet  als jugadors retre visita a la mainada del servei pediàtric de l'establiment. Amb motiu de la Jornada mundial de la diabetis, aquest compromís, el pilar Jérémy Bécasseau i el tercera línia Nicolas Rabat han concretat aquesta col·laboració. En paraules del president Rivière, el món esportiu «ha de fer aprofitar aquesta finestra mediàtica de què disposa per revalorar persones que es barallen amb el diari per al seu recorregut de vida». A l'espera d'una recuperació a nivell estrictament esportiu, l'USAP estén la seva influència i arrela encara més al seu territori, trobant-hi un suport indefectible.