ESPORT

El Barça s'emporta la Champions League per cinquè cop!

© Futbol Club Barcelona
© Futbol Club Barcelona
Assolint la victòria de la Lliga de Campions contra la Juventus Torí, aquest dissabte 6 de juny, el Futbol Club Barcelona es converteix en l'únic equip titular de 5 «copes de les grans orelles».
95 minuts de joc hauran estat necessaris al Futbol Club Barcelona per assenyalar la seva victòria contra la Juventus Torí, aquest dissabte 6 de juny. L'estadi olímpic de berlin, que acollia el partit, ha vist els catalans dominar la situació des de l'inici final al desenllaç. Han obert el resultat ja al quart minut, amb Ivan Rakitic, i han liderat el joc fins a la pausa. El segon període ha estat l'ocasió per a la Juventus d'empatar, al minut 55, amb Alvaro Morata. El Barça ha recuperat el lideratge al minut 68 gràcies al peu màgic de Suárez. Però mentre que 5 mn de prolongació arribaven, Neymar ha assentat l'encert barcelonista a un pessic de segons del final.

Mentre la gatzara s'apoderava de la rambla de Canaletes de Barcelona, abans d'una festa excepcional prevista aquest diumenge 7 de juny al Camp Nou, el FCB s'anava conscientitzant de la seva proesa històrica. Es converteix en el primer equip titular de cinc victòries en la Champions League. Les seves anteriors corones continentals van ser guanyades en 1992, 2006, 2009 i 2011. «És increïble!», ressaltava Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, entrevistat a les 23:25 per Canal+ Espanya.