SOCIETAT

Creix a Perpinyà el digital de les famílies BibiMob

Muriel Garsavanoff, fundadora de BibiMob © BibiMob
Muriel Garsavanoff, fundadora de BibiMob © BibiMob
El mitjà digital BibiMob, fundat el 2012 al Rosselló per a informar i acompanyar les famílies, vol evolucionar per a créixer millor. Per això, impulsa una campanya de crowdfunding.
Els primers mitjans nord-català exclusivament adreçat a les famílies, BibiMob, no acaba decréixer|engrandir. Aquest digital professional creat el 2012 difon informacions pràctiques, idees de lleure infantil, solucions i consells útils als pares. La seva fundadora, Muriel Garsavanoff, ha inventat una fórmula exitosa que permet fins i tot als pares «trobar-se amb altres pares». «Del Biberó al Ciclomotor» és l’eslògan de BibiMob, que es dedica també a informar els professionals de la Infantesa. La pàgina, que s'ha convertit en un verdader fòrum social, reivindica un milió de pàgines vistes anualment i demostra l'interès de crear vincle entre la gent, a l'hora on l'anonimat ha guanyat a bastament les ciutats i els pobles nord-catalans. Més enllà, atès que el 50% dels visitants de la pàgina viuen a fora, la creadora reivindica un paper d'«ambaixador de Catalunya del Nord».

2015, any del desenvolupament

El 2014, l'Aglomeració Perpinyà Mediterrània va posar BibiMob en incubadora, proveint-li un assentament logístic més còmode. El 2015, el digital desitja acompanyar el seu desenvolupament i satisfer la demanda del públic, millorant la seva ergonomia tot creant un lloc de treball. Per això, impulsa una campanya de microfinançament, per tal que cada persona, qualsevol siguin els seus recursos, pugui prendre la seva part en aquest suport modern, que ha firmat cinquanta col·laboracions, com ara amb la Vall de les tortugues de Sureda, el Museu d'Art Modern de Ceret i nombroses espais lúdics.

Seu de BibiMob a Perpinyà Tecnosud © BibiMob