ESPORT

Perpinyà fa honor a l'USAP, en vista a la semifinal de diumenge

Els primers compradors dels bitllets del partit, a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà, dilluns 11 de maig © USAP
Els primers compradors dels bitllets del partit, a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà, dilluns 11 de maig © USAP
Amb motiu de la final de rugby a XV USAP-Agèn, que es desenvoluparà aquest diumenge 17 de maig, l'ajuntament de Perpinyà reparteix banderes sang i or amb la presència del batlle, Jean-Marc Pujol. L'obertura de la venda de les entrada genera afluència de seguidors.
Aquest diumenge 17 de maig serà altament decisiu per a l'USAP, que enfrontarà Agèn a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà, a les 17:00, en semifinal de la temporada de Pro D2 de rugby a XV. Aquest partit, preludi imprescindible per a l'ascens al Top 14, serà retransmès en directe per Eurosport. Els sang i or hauran de derrotar obligatòriament els seus adversaris per accedir a la final, que es desenvoluparà diumenge 24 de maig a les 15:00 a l'Estadi Ernest-Wallon de Tolosa de Llenguadoc. Mont-de-Marsan, Albí, Agèn i l'USAP esperen trepitjar en aquesta ocasió el gespa de la futura capital regional. Aquesta setmana, els entrenaments de preparació de la semifinal es desenvolupen a porta tancada, llevat de l'entrenament de divendres dia 15 al matí, que serà obert a la premsa. La frase «Sem en mitja final» centra la comunicació del club, que ha escampat per Internet el hashtag #‎tousangetor‬ (tots sang i or). La venda dels bitllets, que ha començat aquest dilluns 11 de maig, ha provocat unes quantes empentes a l'Estadi Aimé Giral.

El batlle de Perpinyà reparteix senyeres

Per animar els jugadors, l'ajuntament de Perpinyà torna a engegar el dispositiu dels anys més històrics. Recorda ser el «soci número 1 amb l'USAP» en un comunica d'aqueix 11 de maig i reparteix banderes catalanes. Aquest dimecres 13 maig, els seguidors aprofitaran una distribució popular, a partir de les 16:00, al pati de la Casa de la Vila, amb la presència del batlle, Jean-Marc Pujol.