La Clau

La Clau, Actualitat i Societat a Catalunya Nord i Sud

La Clau és un mitjà bilingüe de nou gènere difós exclusivament a Internet. Oberta al món i concebut amb l'ambició d'oferir claus per entendre millor les evolucions accelerades del nostre temps, La Clau pretén sintetitzar un pensament nord-català original. Aqueix vector d'informació creat a Catalunya del nord és destinat els lectors sensibles a les modalitats modernes de la qüestió regional i als reptes europeus.

Nascuda de la necessitat d'una reflexió general sobre el destí de la Catalunya del nord, La Clau es compromet a proporcionar a les persones que desitgen compartir una visió regional del present, unes constatacions i anàlisis inherents als aspectes majors de l'actualitat : societat, economia, territoris, política, humanitats, identitats, història, cultura, esports.

La Clau vol ser el gresol de reflexions globals en el marc d'una reflexió universal. Els mitjans de comunicació ens nodreixen d'anàlisis locals elaborades a les capitals polítiques i culturals. Però París i Barcelona no tenen el monopoli del pensament. La Clau proposa amb impertinència d'analitzar també la fressa del món des de Catalunya nord. Ben lluny de formar un hàndicap, el mosaic de les diversitats, autèntica riquesa d'Europa, suposa que els actors dels territoris portin llur pedra a l'edifici comú. La Clau vol contribuir-hi al seu nivell.

La redacció de La Clau reagrupa quinze persones amb llibertat d'esperit que comparteixen valors humanistes, fora de qualsevol forma de xenofòbia, violència o extremisme. Aqueixos redactors es comprometen a oferir llur experiència i acuïtat en benefici d'una pluralitat de punts de vista, tendències i estils.
 

L'equip de La Clau

Administració:
 info (@) la-clau.net

Tècnica: webmaster (@) la-clau.net
Webmàster: Tirabol S.L.

Redacció: redac (@) la-clau.net
Fotògraf: François Crochard
Art: Marc Schmucke art (@) la-clau.net
Mèdies: Martí Casals mcasals (@) la-clau.net

Redactors:
Cristòfol Soler
Ingrid Obiol
Henry de Laguérie
Olivier Massot 
Joan Peytaví Deixona
Joan-Lluís Mas