La Clau
El Barça castiga el Bayern en quarts de finals de la Lliga de Campions

Qui podrà aturar el Barça enguany? De moment ningú no sembla pas capaç de resistir. Després del Lió en vuitens de finals, és el Bayern de Munich, l’actual campió d’Alemanya, que va ser apallissat ahir pel F.C Barcelona. Els catalans van guanyar el quart de final anada de la Lliga de Campions 4 a 0 al Camp Nou. Enfront d’un equip que en cap moment no va resultar a l’alçada del repte, els homes de Pep Guardiola van jugar un futbol estelar, golejant un dels històrics d’Europa. Encapçalat per un gran Messi, el Barça va obrir la llauna amb l’argentí, abans que quatre minuts més tard Eto’o doblés l’aposta, amb una esplèndida passada creuada. Al quart d’hora de joc, Messi va ser fet avall a la superfície però l’àrbitre no va xiular el penalti fins va treure una groga a Messi en motiu d’una simulació. Enfurismat, Guardiola es va fer excloure per protestar, però ràpidament el seu equip es va posar directament en la dinàmica de l’èxit, amb dos nous gols de l’argentí al minut 38, i de Henry al minut 43. En el segon període els catalans es van acontentar de gestionar un avantatge que ja els permet pensar a les mitges-finals, malgrat un partit de tornada previst la setmana entrant.