L’USAP deixa l’escenari europeu amb un somriure

L’USAP jugava ahir el seu últim partit de la H CUP amb els italians del Benetton Trévise tot sabent impropable la seua qualificació per als quarts de final. Portant 48 a 16, amb 8 assaigs, els catalans han deixat la competició molt dignement, després d’haver-la perduda ben abans a Leicester o enfront dels Ospreys. El festival ha començat al tercer minut amb el primer assaig de Guirado arran d’una bonica combinació en tuixa abans que 10 minuts més tard el mig de melé Nicolas Durand en marqués un segon arran d’una mélé a 5 m. Amb una fúria com a atacants els sang i or han produït joc a mà i Farid Sid al minut 21 i després Adrien Planté al 39 qui han ensenyat talents. Amb 4 assaigs a la mitja part i la prima ofensiva ja guanyada els catalans estaven protegits sobretot que els italians sols ha marcat 3 penalitats en el primer acte. Decididament l’USAP ha decidit delectar-se i ha debutat la segona part de peus a terra. Gerrie Britz ha marcat ja al minut 44 arran d’un bon treball en defensa de Manàs. Ara bé, generar massa joc pot ser perillós i Brendan Williams ha interceptat una passa de Tonita per donar el primer assaig italià al minut 54, sense conseqüència. Els tres quarts catalans tenien formigueig a les cames i Manàs, Sid i després Porical han conclòs a la porteria als minuts 58, 62 i 71. L’únic punt negre de la vesprada ha estat la ferida al genoll esquerre del mig d’obertura Steve Meyer, ja impedit la temporada última.