La Clau
El Barça pateix però guanya l’Osasuna

El FC Barcelona va patir ahir al camp de l’Osasuna, últim de la Lliga, però va guanyar 3 gols a 2 en un partit esbojerrat. A la primera part, els catalans van dominar, Messi a la seua banda esquerra va dinamitar el joc, i ja al minut 10 l’argentí va enviar un xut creuat sobre del pal. Just abans del descans va ser Eto’o qui va transformar la dominació del Barça en avantatge al marcador, amb un xut potent i creuat. Quan va tornar del vestuari el darrer de Lliga va continuar motivat. Després de l’entrada de Portillo els rojillos es van fer càrrec del partit en mans i Miguel Flano va provocar l’empat amb el cap, al minut 62. Deu minuts més tard va ser el davanter Pandiani qui va donar el 2 a 1 per l’Osasuna. Però al minut 79 Xavi va empatar remetant una centrada d’Alves. Després de l’empat el Barça va pressionar per guanyar el partit i Messi, amb un gradíssim xut, va marcar el 3 a 2 final al minut 84. Malgrat les dificultats el Barça s’assigna la vuitena victòria consecutiva fora de casa, establint un rècord. Els catalans continuen líders i tenen dotze punts de més que el segon, el Real Madrid. Dimecres, els Blaugrana jugaran al Camp Nou enfront de l’Atlético de Madrid pel vuiten de final de la Copa del rei. Dissabte, el Barça jugarà al Camp Nou contra el Deportivo per tancar els partits anada de la lliga.