El Barça escombra Lió de la Champions League amb un 5 a 2

Els blaugrana van devorar els ambiciosos francesos de Lió ahir a llur gespa del Camp Nou en el que gairebé es podria anomenar una lliçó de futbol d’alt nivell, durant aqueixos vuitens de final tornada de la Champions League, la copa d’Europa dels clubs. Els francesos, però, podien tenir esperances després de l’empat aconseguit a llur propi camp en el partit d’anada, 1 a 1. Ara bé, no comptaven pas amb la fúria d’un club català amb sort i energia, ahir, entre altres gràcies al retorn d”Iniesta per garantir l’animació ofensiva. En una primera mitja part màgica va ser Thierry Henry qui va obrir la llauna al minut 25 recuperant una passada profunda de Márquez, que va doblar els punts dos minuts més tard. Sense deixar d’atacar, el Barça insolent va fer petar el tercer gol arran d’una proesa personal de Messi abans que Eto’o transformés una passada decisiva de Henry al minut 43. Malgrat un gol sortós de Lió i un altre de Juninho, quan faltava poc per la pausa, el resultat semblava que fos plegat, en un partit en que s’han marcat 6 gols en 24 minuts. Una ínfima esperança de victòria semblaca aguantar-se encara un xic però finalment va ser Keita qui va rematar la feina al munit 90, amb un 5 a 2 per part d’uns catalans irresistibles, que cobegen el títol més que mai.