Sorprès, el Barça empata a la Lliga de Campions

Després d’onze victòries copnsecutives a el Barça sols va poder empatar a 1 ahir al Camp Nou enfront del F.C. Basilea. Després d’haver golejat els suïssos a llur casa amb un 5 a 0 els catalans més tranquils i sense Eto’o, Messi i Xavi deixats, a la banqueta van tenir moltes dificultats per generar perill i crear ocasions. La primera part va ser avorrida, sense cap moment perillós, fins i tot els catalans semblaven haver perdut el joc ràpid dels darrers darrers partits. A la segona part Messi i Xavi van entrar al camp al minut 60 i l’argentí va marcar l’únic gol barceloní al 61 tot just després així que va entrar al camp. Des d’aquell moment el Barça ja no va jugar més, amb una Iniesta ferit a la cuixa dreta al minut 65, imposant-li un mínim de 6 setmanes de baixa. Just abans del final del partit, al minut 81, el suís Derdyok va marcar el gol que va significavar l’empat amb un gran xut. Aqueix empat es una frenada a la bona ratxa del Barça, ara bé malgrat l’empat els homes de Pep Guardiola es qualifiquen pels vuitens de final de la Champions. La pitjor notícia de la nit és la baixa d’Iniesta, metrònom del mig camp barcelonista, que mancarà la recepció del Valladolid dissabte i segurament el clàssic contra el Real Madrid al desembre.