El Barça es passeja 5 a 0 enfront del Deportivo

El FC Barcelona va seguir la seua passejada a la Lliga, ahir a la nit al Camp Nou. Els catalans van apallissar el Deportivo La Corunya 5 gols a 0. Si bé es troba ben classiicat a la Lliga, el Depor es va fer corregir pel Bbarça que juga un futbol veritablement fantàstic. Encapçalats per Messi, Eto’o i Henry, els blaugrana ja guanyaven 3 gols a 0 a la mitja part gràcies a gols de Messi al minut 20, Henry, amb el cap, al minut 26 i Samuel Eto’o cinc minuts abans del descans. A la segona part el Barça va controlar el partit que es va jugar amb un molt bon esperit. Amb l’entrada d’Iniesta el joc es va accelerar i després d’haver vist el seu xutàs acrobàtic parat pel porter Aranzubia, Don Andrés va ser a l’origen del quart gol del Barça amb una gran jugada dins l’àrea centrava per Henry que va rematar dins la porta vuida al minut 82. Al minut 86 Puyol va ser aturat amb falta dins l’àrea pel porter del Depor, molt bo ahir abans d’aquesta jugada que va provocar una vermella directa. Eto’o va marcar el penal que va significar el 5 a 0 final i el seu divuitè gol a la Lliga. Aqueixa nova victòria permet al Barça aconseguir un nou rècord, 50 punts a la Lliga després dels partits d’anada, cosa que mai s’havia vist! Dimecres, els catalans s’enfrontaran amb l’Espanyol a la Copa del Rei.