Victòria del Barça cara a l’Espanyol amb afrontaments a la graderia

El Barça va guanyar difícilment davant de l’Espanyol Barcelona 2 a 1, ahir, en la cinquena jornada de lliga. En un derbi intens marcat per incidents a la grada l’àrbitre va ser obligat de parar el partit, el Barça va haver d’esperar el temps afegit per guanyar amb un penal polèmic de Messi. Els companys de Puyol, autors d’un bon inici de partit, haurien pogut marcar amb un xut de Xavi que va acabar a la fusta al minut 15, però és l’Espanyol que van marcar primer gràcies a Coro després d’una errada de Valdés al minut 20. I al minut 45 el jugador de l’Espanyol Nenê va ser expuslat després d’un cop de colze a Busquets. Després de la pausa els blaugrana van tornar motivats si bé van continuar a topar contra el bloc defensiu fins al minut 69 quan el partit va ser parat per causa d’incidents a la graderia durant 9 minuts, que han acabat amb 5 detencions. Sola va ser després d’aqueixos incidents que el Barça va marcar els seus dos gols gràcies a Henry al minut 83 i sobretot Messi de penal al minut 93. Amb aquesta victòria el conjunt de Guardiola es queda a 3 punts del líder Vilareal i jugarà devant del campió d’Ucraina, Donetsk, aquest dimecres a la nit a la Lliga de Campions.