La Clau
El Barça empata amb el Vila-Real i espera per celebrar el títol

El F.C Barcelona haurà d ‘esperar abans de tocar l’Aliró per al títol de Lliga, ja que guanyava 3 a 1 al minut 77, i ha perdut l’avantatge a l’últim minut de partit, aquest diumenge. Els homes de Pep Guardiola conscients del repte del dia, han començat el partit amb qualitat de joc, amb un gol de Keita al minut 11 a través d’un xut desviat per un defensa. Deu minuts més tard, però, el davanter del « submarí groc » Llorente empatava. Després d’uns minuts coixos, Eto’o tornava a posar les piles al Barça marcant el seu vintivuitè gol de la Lliga al minut 35, i en el temps afegit Alves enviava un fleck-it directe dins la porta de Diego López, significant el 3 a 1. Al retorn dels vestuaris, el Barça veia Xavi marcar un gol refusat injustament per ser fora de joc. El fet que ha canviat la fesomia el partit, però, ha estat sens dubte el penal i l’expulsió molt estricta d’Abidal al minut 78, la segona després la de Chelsea. Mati Fernández ha transformat el penal i és finalment al minut 93 quan Llorente ha fet callar el Camp Nou empatant a 3. La pitjor notícia de la nit, però, ha estat la baixa muscular d’Iniesta, que es perdrà la final de copa de dimecres enfront de l’Athletic Bilbao, i fins i tot sembla que no podrà pas ser a Roma el 27 de maig.