El Barça ofereix un bany de futbol al Madrid i la Lliga és quasi-sentenciada

Nit preciosíssima per a tots els seguidors del F.C Barcelona, aquest dissabte. El club català va apallisar el Real Madrid 6 gols a 2, al Santiago Bernabeu. Aquets clàssic, anunciat com el partit que decidiria la Lliga, va ser dominat perfectament pel Barça. Tot plegat va començar força malament, però, amb el gol d’Higuain, del cap, al minut 14 , en la primera ocasió dels blancs. La reacciò blaugrana va ser ràpida, amb l’empat d’Henry al minut 17 i el gol del capità Puyol, de cap, al minut 20. Poc abans de la mitja part Messi va posar el tres a un després d’un bon treball de Xavi. Quan els equips van regressar a la gespa, però, Sergio Ramos va tornar a impulsar esperit al Madrid marcant el 3 a 2, en la … segona opció dels merengues. Al minut 57 Henry va executar el seu segon gol de la nit, superant Casillas. El partit era plegat però els homes de Pep Guardiola volien afirmar llur superioritat, i així ho van fer amb dos nous gols de Messi al 74 i del català Piqué a 5 minutets del final. Amb aquest 6 a 2, els blaugrana tenen 7 punts per sobre del Madrid i gairebé sentencien la Lliga. Ara toca anar a cercar la final de la Lliga de Campions, a Chlesea, aquest dimecres.