L’USAP obre amb èxit la temporada 2008-2009, contra Brive

Per a l’obertura de la temporada a l’estadi Aimé Giralt de Perpinyà, 12884 espectadors van presenciar ahir la victòria de l’USAP damunt de Brive, amb un 34 a 18. Aquest partit va començar amb un primer període prou apagat com que una penalitat de Porical al començament del partit i un assaig de Christophe Manas al minut 36 van portar el resultat a 8-0 a favor de l’USAP. Mentrestant els dos equips van desenvolupar un joc molt febril amb faltes que van sovintejar un xic massa. A nivell de les transformacions en el primer període els peus van tremolar ja que Porical va mancar els pilars tres vegades i el brivista Goode una vegada. El segon període va resultar més animat ja que al minut 16 Brive va marcar un assaig arran d’una falta de Porical que va extreure en els braços d’Agulla, el qual sols va haver de recórrer uns metres per aixafar la pilota en la zona del gol català. Els usapistes, però, van reaccionar amb un assaig de penalitat i un altre de Damien Chouly. 3 penalitats per a l’USAP van atorgar l’avenç i la victòria. Els Catalans debuten doncs aquest nou campionat del Top 14 de forma encertada. La propera cita serà aquest dissabte a Bourgoin.