Derrota sorpresa pel Barça davant del Numància

S’esperava un partit tranquil, però el Barça ha perdut en la primera jornada de campionat espanyol 1 a 0, disputada ahir dia 31 d’agost davant del modest equip de Numància, club de Sòria, a Galícia, nou equip de primera. El grup de Pep Guardiola ha estat víctima del realisme letal dels jugadors del modest club que enguany lluitarà per no baixar a segona divisió. L’únic gol del partit he estat marcat per Mario al minut 12 de la primera part arran d’un ràpid cop encontra consecutiu a una recuperació a mig camp. Amb unes de les úniques opcions de gols que ha tingut el Numància ha pogut fer la diferència. Malgrat més de vint xuts i dos pals d’Eto’o a la primera part i de Messi a la fi del partit el Barça no aconsegueix remuntar un partit que es podia guanyar. Aquesta derrota inquietant farà que segurament Pep Guardiola canvïi el onze titulars abans del pròxim partit davant del Racing Santander, equip sorpresa de la passada temporada. Els nous fitxatges del mercat estival seran segurament a la gespa del Camp Nou per debutar un partit clau per no fer caure el club dins el dubte de la passada temporada.