Notes de premsa gratuïtes o patrocinades

La Clau es fa càrrec del copiar i enganxar de les notes de premsa rebudes, els seus emissors assumeixen la plena responsabilitat del contingut. L’edició requereix un lapse d’unes hores o dies després de la verificació.

- L’enviament d’una nota de premsa no vol dir que es publiqui.
- Una nota de premsa acceptada i edidata roman publicada per sempre més.

La vostra informació no comercial difosa amb total independència, de forma gratuïta.

Una nota de premsa és breu, informa d’un esdeveniment, d’una novetat relacionada amb una institució, una empresa, una personalitat, un producte, un territori, etc. Clar i català, pertinent, amb un títol enganxós, no suposa que el destinatari ja estigui familiaritzat amb el tema.
No plagieu cap altre contingut. Si el vostre objectiu és enfortir el vostre SEO a Internet, tingueu en compte que els cercadors menystenen els continguts duplicats.

Envieu el vostre contingut per correu electrònic a [email protected], destacant-hi:

  • Les vostres dades senceres, incloent un número de telèfon directe.

  • El vostre càrrec en l’entitat emissora.

  • Adjunteu el text en un format copiable (Word, PDF, Odt, etc.).
     
  • Adjunteu una o més imatges en formats habituals (JPEG, PNG, DF), utilitzeu enllaços URL (núvol) si el seu pes és massa gran.

Notes de premsa patrocinades

Maximitzeu el públic qualificat de La Clau per publicar contingut patrocinat a les nostres pàgines. El vostre article amb contingut publicitari o comercial es distribueix al preu fix de 105 euros (amb exempció d’IVA). Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir una resposta ràpida.

Llegiu les notes de premsa aquí.