Idioma
L’aeroport de Perpinyà és reconegut com a “aerobio” fins al 2024
Idioma

L’aeroport de Perpinyà ha rebut dimarts 16 de novembre el segell “aerobio” de nivell 3 a París, juntament amb els seus homòlegs de París-Orly i Tarbes-Lurdes Pirineus. Aquesta distinció ha estat lliurada per François Bouvier, president del consell científic de l’associació Aero Biodiversity, a Denis Leluc, director general de l’asfalt del Rosselló.

El segell aérobio, impulsat el 2020, compromet els aeroports a seguir un programa ambiental a llarg termini. La biodiversitat, la implicació del personal, la comunicació i l’arrelament territorial són els criteris observats per aquesta iniciativa parisenca, conjuntament amb el Consell Científic del Museu Nacional d’Història Natural de París (MNHN).

L’aeroport de Perpinyà ha rebut el segell de nivell 3, que reconeix la integració sostenible i la promoció de la biodiversitat. Aquest segell, el més exigent, atorgat per un període de 3 anys, subratlla accions destacables per a la protecció de la fauna i la flora així com la gestió raonada de les prades. “Gràcies a la ciència participativa, el nostre personal descobreix el seu entorn (…) El segell reconeix i fomenta la feina feta per tots els equips”, explica Denis Leluc.

Llegiu també:

Airbus oficial de Sarkozy a Perpinyà: s’està convertint l’aeroport en un aparcament per a avions d’Estat?

Nou comentari