La Clau
Com evitar qualsevol valoració falsa dels murs de les botigues?

Avui dia, les parets de les boutiques tenen una gran demanda. També conegudes com a murs comercials, es consideren edificis utilitzats per al comerç. Són precisament locals comercials dins dels quals s’exploten els actius empresarials. Quan l’operador és el propietari del mur de la botiga i vol separar-se’n, ha d’estimar la seva propietat. Per què hauria de confiar aquesta tasca a un professional de la matèria? Descobriu la resposta en aquest article.

Per què fer una estimació de mercat per al mur de la vostra botiga?

La venda de parets de botigues a París va tenir una escala considerable. De fet, diverses raons poden empènyer un propietari a realitzar una estimació de mercat del seu mur de botiga, és a dir. Ho pot fer per exemple per:

oferir el mur de la botiga exactament al preu de mercat: això li permetrà trobar ràpidament el comprador adequat;

no vengueu el bé: tot i que el propietari del mur de la botiga té pressa per vendre, no cal retallar el preu d’aquest últim. Tanmateix, amb l’estimació, pot adaptar la venda de les parets de les boutiques Ile de France per tal de guanyar un interès considerable i aconseguir la millor proposta de compra;

determinar el perfil dels compradors per tal d’orientar la publicitat. És bo saber que la promoció i la publicitat s’han de fer d’una altra manera, tant si el mur de la botiga és per a un inversor com per a un usuari (com ara metge, gran comerciant, automòbil, etc.).

determinar el potencial dels murs de les botigues de París: l’avaluació d’aquest criteri continua sent essencial, perquè això permet fixar el preu de venda de la millor manera possible.

Estima el mur de la teva botiga per un professional de béns arrels comercials

La valoració de murs o locals comercials segueix sent molt més complexa, a diferència dels immobles d’ús residencial on es fan referència. A més, els preus per metre quadrat són clarament identificables i et permeten fer tu mateix un pressupost del teu pavelló o apartament.

En general, les agències immobiliàries especialitzades en habitatge solen cometre errors molt greus. Apliquen un preu mitjà per metre quadrat corresponent al districte a l’hora d’estimar locals comercials i murs. Tot i que ignoren que les dades a tenir en compte per estimar els preus dels murs de les botigues són totalment diferents del mercat immobiliari residencial. Els compradors orientats específicament es divideixen en dues categories diferents.

Per tant, es tracta d’avaluar l’entorn empresarial en què es troba el mur de la botiga. Sense oblidar la destinació de l’immoble, cal sobretot conèixer les expectatives dels possibles compradors que en general són comerciants o fins i tot inversors en parets de botigues.

Per què hauríeu de trucar a un professional per a una estimació de mercat del vostre mur de botigues?

Confiar l’estimació del mur de la teva botiga a un professional sembla ser la millor opció que hi ha. D’aquesta manera, podreu evitar en la mesura del possible qualsevol estimació falsa del valor de mercat de la vostra propietat. Com que el professional és un especialista en la valoració de parets de botigues, aprofitaràs al màxim la seva experiència i molts anys d’experiència.

Amb un professional, l’estimació del mur de la teva botiga es realitzarà en un màxim de 48 hores després de la sol·licitud. Gràcies als diferents consells de valoració, podeu vendre parets de botigues a París amb un augment del preu de venda de fins a un 10%.

A més, els especialistes en l’estimació de parets de botigues poden garantir als compradors que poden signar el contracte sense una condició de crèdit suspensiva. Així mateix, es beneficiarà d’un temps considerable i molt curt per vendre (més precisament menys de 3 mesos). Totes les estimacions fetes per un professional van sempre seguides d’algun consell (completament gratuït). A més, el propietari que vulgui vendre murs comercials a París no haurà de pagar res. D’altra banda, els honoraris de l’especialista seran a càrrec exclusiva del comprador.

Quins són els criteris generals per estimar els murs de les botigues?

El valor d’un mur de botigues depèn principalment de la ubicació d’aquest últim. Aquesta és la variable principal a tenir en compte. Efectivament, l’estat general del barri i també les reformes a venir (a càrrec del municipi) segueixen sent capitals en la valoració dels murs de la botiga. Com més es col·loqui l’actiu en zones de gran influència (la capacitat d’atracció de trànsit), més rendibilitat s’assegurarà. Per tant, el preu serà alt. El centre de la ciutat, els centres comercials, els carrers de vianants i les artèries principals es consideren ubicacions privilegiades.

La rendibilitat dels murs de les botigues també és un criteri.

és essencial per no passar per alt. Fins i tot hi ha professionals que consideren més la rendibilitat que l’habitatge (a causa dels seus objectius diferents). El preu de venda d’immobles comercials a la Val de Marne, per exemple, serà considerable en funció de la rendibilitat del possible negoci que s’hi pugui desenvolupar.

Pel que fa a l’àrea ponderada i l’àrea real, es calculen en metres quadrats. El primer té en compte els passadissos, lavabos i qualsevol altre espai que no estigui relacionat específicament amb l’activitat comercial.

Les variables addicionals són elements que poden influir en el preu del mur de la botiga. Es tracta, per exemple, de l’existència o no d’un sistema de prevenció d’incendis, una vitrina, sortides d’evacuació, la qualitat de la instal·lació elèctrica, etc. Això també té en compte l’any de construcció del mur de la botiga i també el seu compliment amb estàndards recents com: HQE, BBC, ERP…

En ser un espai comercial, un mur de boutique es pot valorar per diversos motius. Tot i que avui dia hi ha diverses agències immobiliàries, és important confiar la valoració del mur de la teva botiga a un professional del sector, perquè d’això se’n deriven molts beneficis.

Comparteix

Icona de pantalla completa