La Clau
Cap d’Ona es converteix en la cerveseria amb més medalles d’or d’Europa

Dimarts 9 de novembre, en la competició internacional European Beer Star 2021 organitzada a Gräfelfing, prop de Munic, la cervesa fosca “Wood Aged” de la cerveseria Cap d’Ona es va coronar número u de les cerveses envellides en bótes de roure, d’Europa, i després del món. Aquesta competició, organitzada per l’associació Private Brauereien des de l’any 2004, és essencial en la competició internacional.

Llegiu també:

L’Estat aporta 650.000 euros per a la instal·lació de la cerveseria Cap d’Ona a Ceret

Enguany, la cerveseria Cap dOna, amb seu a Argelers de la marenda, ha vist la seva cervesa Brune Wood Aged envellida en bótes “Nuits-Saint-Georges” prèviament premiada al Brussels Beer Challenge i després al France Bière Challenge. Aquesta nova distinció, a Alemanya, li permet signar una triple actuació d’or a Europa, acompanyada d’una victòria planetària que només confirma el talent de Gregor Engler, fundador de l’empresa l’any 1998, besnét d’un cerveser de Lorena.

2395 cerveses en competició

Enguany, l’European Beer Star 2021 ha acollit 2.395 cerveses de 44 països. Més de 120 experts internacionals, entre mestres cervesers, periodistes especialitzats i sumillers de cervesa, han premiat 231 cerveses amb or, plata i bronze.

Consulteu els resultats del European Beer Star 2021.

Llegiu també:

El whisky de l’Albera ha nascut aquest Nadal

Comparteix

Icona de pantalla completa