La Clau
Visa pour l’image trasllada una exposició a Portvendres

El festival de fotoperiodisme Visa pour Image de Perpinyà desplaça a Portvendres una de les seves darreres exposicions. Aquesta sèrie fotogràfica titulada “El meu Portugal”, signada Patricia de Melo Moreira, és visible des del dimarts 26 d’octubre fins al 7 de novembre a la galeria del Pavelló de les Arts, dins de la caserna de ferradura.

Lluny del Portugal turístic

Aquesta exposició tracta de la transformació de Portugal, sota l’efecte de la crisi financera i sanitària, vinculada al Covid-19. L’autora subratlla la tradició i la història de diferents regions. Patricia de Melo Moreira, corresponsal de l’Agence France Presse (AFP) a Portugal, creu que el seu país es troba “massa sovint al marge de l’actualitat”. Vol presentar la seva nació en els seus aspectes “socials i culturals”, perquè la considera “sovint presentada a través del prisma del turisme, de vegades amb imatges que ja no corresponen a la realitat”.

“El meu Portugal”, que es pot veure al Convent dels Mínims fins al 26 de setembre, no és la primera exposició Visa pour Image cedida per l’associació del mateix nom. La ciutat d’Elne també va rebre una exposició a l’any, des del 2015 fins al 2019.

Llegiu també:

Visa pour l’Image trasllada une expo sobre els migrants a Elna

Port-Vendres assoleix el segell “vila prudent”

Comparteix

Icona de pantalla completa