Idioma
Les Déferlantes de Ceret tindran Black Eyed Peas, Angèle i DJ Snake al cartell
Idioma

El festival Les Déferlantes de Ceret veu les coses a gran mesura i anuncia una primera llista d’artistes, que completa la de l’arribada del grup Muse, oficialitzada el 2 de novembre. La cita musical del Vallespir ha revelat aquest dilluns al vespre 22 nous noms que s’afegeixen el seu cartell. Aquesta edició del 15è aniversari té lloc del 7 al 10 de juliol de 2022 al castell d’Aubiry.

Programa conegut fins ara:

Dijous 7 de juliol:

Black Eyed Peas

Queens of The Stone Age

Dropckick Murphys

Ments simples

Suma 41

Ofenbach

Divendres 8 de juliol:

Martín Garrix

M

Orelsan

Riles

Tons and I

Vladimir Cauchemar

Dissabte 9 de juliol

Àngele

Clara Luciani

OBoy

Dubfire

Diumenge 10 de juliol

Muse

DJ Snake

Polo i Pan

Hoshi

Malaa

Susana

Kas: st

Una edició “maxi”, amb càmping, animació, etc.

Després de les cancel·lacions de 2019 i 2020, aquesta nova fórmula de les Déferlantes és “l’inici d’una nova història”, segons anuncien els organitzadors. Entre les sorpreses hi ha una nòria, entreteniment alternatiu als concerts, més espai per a públic i socis i “més escenaris per amplificar encara més la diversitat musical”.

Aquesta fórmula augmentada també inclourà “més bars i foodtrucks per degustar els productes del nostre territori”, una “passejada al cor d’un parc de 10 hectàrees d’arbres centenaris” i “un càmping per facilitar l’acollida d’aquells que vulguin compartir el festival el més a prop possible”.

Llegiu també:

El gurú del Vallespir T. Casasnovas haurà de respondre davant la justícia

Nou comentari