El Barça és campió de copa enfront de Bilbao

Fantàstica victòria del F.C Barcelona en Copa del rei, ahir a la nit. Els catalans guanyen llur primer títol de la temporada oferint un bany de futbol i acaben dominant perfectament la situació. A l’estadi de Mestalla de València, enfront de bascos de Bilbao animats per tot un país, els blaugrana primer van perdre, quan al minut 9 Toquero va marcar a la sortida d’un còrner ben xutat per Yeste amb el cap. Els homes de Pep Guardiola, però, no van perdre pas els papers, i al minut 31 Touré, després d’un gran eslàlom, va xutar dels 25 metres per empatar el partit. A la mitja part tot encara era per fer, però al retorn dels vestuaris el Barça va matar el partit en tan sols 9 minutets. Primer, Messi va aprofitar un rebuig del porter Gorka per fer el 2 a 1 al minut 55, i tres minuts més tard va ser Bojan qui va marcar el 3 a 1, enganyant perfectament el porter. Finalment, és el senyor Xavi qui va trobar l’escaire sobre una pilota aturada als 20 metres, per un golàs que va significar el 4 a 1 final, al minut 64. Malgrat el marcador i la decepció dels bascos no es pot deixar de precisar que el partit es va jugar sense males intencions, tan a la gespa com a la grada. Arran d’aquest primer títol de la temporada, el Barça ja es prepara per celebrar la lliga, que podria arribar aquest cap de setmana després del partit a Mallorca.