Idioma

Després d’una convocatòria de projectes llançada per l’ajuntament a finals del 2018, el parc fotovoltaic “El bosc”, previst per al 2023 a Saint-Estève, hauria d’ocupar una superfície de 2,7 hectàrees. L’antic abocador municipal, adjacent a l’actual centre de recepció de residus, és el lloc escollit per a la instal·lació d’aquesta planta. Aquest projecte forma part d’un procés de reclassificació de terres degradades, no aptes per a l’agricultura i no aptes per a la construcció.

L’empresa Total Quadran, ja determinada a Perpinyà-El Vernet per a un projecte comparable, va ser escollida per liderar el projecte. Els seus representants estan de guàrdia aquest dimecres 10 de març de 9.00 a 12.00 i de 14.00 a 17.00 a la Salle Jean Jaurès de St-Estève, per respondre a les preguntes dels residents, que també es reben a [email protected].

La futura central elèctrica de Saint-Estève es construirà amb la participació de l’empresa de referència Tecsol de Perpinyà, sota la supervisió de l’Agència Regional de Clima Energètica “Occitanie”. Des de principis del 2019 s’han dut a terme amb èxit estudis preliminars sobre l’impacte ambiental del projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa