Victòria per als Drac Catalans enfront dels Celtic Crusaders 30 a 18

Des de l’inici del matx, fins si es tractava d’un encontre enfront dels promoguts gal·leros com són els Celtic Crusaders, els Dracs Catalans s’han creat un ensurt, aquest dissabte a la tarda. Menys de 5 minuts després de l’arrencada del partit, els sang i or han cobrat un assaig de Hannay. Aquesta vegada, però, el Drac rugeix
violentament i Bird, Bosc, Elima i Perry inscriuen els quatre assaigs catalanes del primer període, que els permeten tornar als vestidors amb l’esperit boostat per un bon avantatge de 6 a 22 de cara a la formació gal·lesa. El segon període ha assenyalat el despertar dels gal·lesos, que s’han adjudicat dos assaigs en sols mitja hora. Aqueixos 30 minuts han resultat plenament posseïts pels locals, però Steven, del band català, ha aturat l’hemorràgia inscrivint un assaig quan mancava 10 minuts pel final del partit. Motivat per aquest nou impuls, Stacul ha marcat el darrer assaig del dia, reafirmant la victòria catalana, amb un 30 a 18. Convé destacar que es tracta de la tercera victòria sobre la nació cèltica des del començament de la temporada. Després d’una setmana de descans, els catalans atacaran els Leeds Rhinos, amb el títol de líders, el 6 de juny a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà.