Victòria a l’últim minut pel Barça a la Lliga de Campions

El FC Barcelona va guanyar ahir a la nit a la Lliga de Campions al camp del Shaktior Donetsk, campió d’Ucraina, 2 gols a 1 en els últims instants del partit gràcies a dos gols de Messi. Amb una sèrie de 4 victòries consecutives l’equip de Guardiola anava de favorit cara a una formació enguany en crisi. Amb un equip molt canviat, però, sense Messi a la banqueta i una composició del tot inabitual en 4-4-2 els catalans van tenir dificultats per a fer-se perillosos a la primera part. Fins i tot va ser Donetsk qui es va obrir primer el marcador al minut 43 gràcies a Islinho després d’una errada de Puyol. Els ucrainesos van aprofitar la passivitat ofensiva del Barça per guanyar al descans. A la segona part els blaugrana no es mostrar gaire amenaçadors tampoc i van jugar llur pitjor partit de la temporada. Ara bé, amb les entrades al camp de Bojan i Messi els catalans es van tornar contundents i al minut 86 arran d’una centrada de Bjoan Messi van marcar l’empat després d’un error del porter Pyatov, abans de rematar un xut amb bona definició al minut 93, significant el 2 a 1 final. Va ser un espant per al Barça que haurà d’alçar el seu nivell de joc dissabte al vespre al Camp Nou contra un dels pretendents a la lliga, l’Atlético de Madrid.