USAP s’imposa enfront de Montauban 19-9 en un partit difícil

L’USAP ha acabat traient la victòria 19 a 9 aquest dissabte enfront de Montauban en el penúltim partit de la copa abans dels semifinals i el darrer partit a la catedral d’Aimé Giral que ja no trepitjaran ni Chris Cusiter, que se’n torna a Escòcia, ni Sebastian Bozzi, que es jubila de jove. En un partit «per al plaer», ja que no contemplava cap aposta concreta, els dos equips han expressat llur felicitat, potser massa, com que els errors d’acabament han resultat nombrosos de cada band. Malgrat tot, són els Montalbanesos qui portaven l’avantatge a la mitja part, amb un 5 a 6, i un assaig per a l’USAP, a través de Candelon, després d’un atac de gran camp dels tres quarts al final del primer quart d’hora. El líder perpinyanenc, però, preocupat per acabar i reafirmar la seua primera plaça, ha premut l’accelerador pocs minuts després de l’inici de la segona mitja part amb Nicolas Laharrague a l’acabament. El partit s’ha acabat amb un tercer assaig, de penalitat, després d’una seguici de faltes defensives davant la línia. Al final, la victòria és bonificada per als catalans que reafirmen el lloc de líders, abans de l’últim partit de la temporada regular, a Castres, el proper cap de setmana, en el darrer test abans de la semifinal.