L’USAP ha superat Oyonnax, marcant quatre assajos, aquest diumenge 30 de maig a l’estadi Aimé Giral de Perpinyà. Els sang i or, grans favorits d’aquesta semifinal de la unió de rugbi Pro D2, signen una victòria a 27-15, sèsam per a la final del campionat. Els catalans van signar un bo quart primer hora, que va comptar ràpidament amb dos assajos de George Tilsley (quart minut de joc) i Sadek Deghmache (8è).

El partit, jugat en presència de només 1.000 seguidors a causa del Covid-19, conclou una carrera impecable per a l’equip, que només ha perdut un en els últims 12 partits i cinc en 30 partits de la temporada regular. Líder del seu campionat, dotat amb el millor atac i la millor defensa, l’USAP s’enfrontarà a Biarritz, vencedor de Vannes, aquest aquest mateix diumenge. Aquest partit previst a l’estàdium de Montpeller aquest dissabte 5 de juny ales 17h30 serà un bis repetita per als homes de Patrick Arlettaz, que, com el 2018, passen a la final i estan a només 80 minuts d’arribar al Top 14.