Partidàs del Barça i victòria enfront del Sevilla

Gran partit ahir a Sevilla on el Barça va apallissar el Sevilla, un rival direct per al títol, 3 a 0. Després d’una primera part molt oberta, el Barça ja guanyava 1 a 0 gràcies a Samuel Eto’o, que amb un xut potent va marcar el seu 14er gol de la Lliga al minut 19. El partit, però, ha quedat molt obert, i Kanouté ha tocat la fusta tot just abans del descans arran d’una acció d’estratègia. A la segona part els catalans alçaven el nivell de joc, sent mestres de la pilota i impredint als sevillans de ser perillosos tal i com ho havien estat a la primera. Llavors va entrar a l’acció Lionel Messi, una altra vegada genial ahir. L’argentí va marcar dos gols, un al minut 79 després d’una jugada màgica i el segon en el temps adicional gràcies a una bona passada de Hleb, entrat pocs minuts abans. Cal destacar que el davanter del Sevilla Luis Fabiano va veure la vermella directa al minut 85 després d’un cop de colze sobre Busquets. Aquest partidàs dels homes de Pep Guardiola, que van reaccionar molt davant d’un bon equip que els va plantar cara, proporciona doncs 3 punts que permeten al Barça consolidar el lideratge de la Lliga amb com a mínim 4 punts més que el Villareal que és segon i que juga aquest diumenge. Dissabte vinent els blaugrana jugaran a casa davant d’un altra pretendent a la lliga, el F.C València sense Eto’o, que és castigat.