La Clau
Nova golejada del Barça a la Lliga, contra el Valladolid

Aquesta temporada, hi ha el Barça i la resta tan l’equip blaugrana mostra una gran sentiment de potència. Un nou exemple es va produir ahir a la nit al Camp Nou ja que els catalans van guanyar 6 gols a 0 enfront del Valladolid en un partit totalment embojerrat. En contra d’un bon rival, l’equip de Guardiola va jugar el partit perfecte amb el duet Messi-Eto’o, ahir excepcionnal : quan el primer feia tres passades decisives, el segon marcava quatre gols, tots abans de la mitja part! Amb aquestes quatre dianes del camerunès als minuts 11, 30, 42 i 43, el Barça ja havia decidit el partit al descans. Però al retorn dels vestuaris els blaugrana va continuar el recital i després dels intents de Xavi i Touré va ser Gudjohnsen qui va marcar el 5 a 0 al minut 71, i l’últim gol va ser marcat per Henry, amb pocs encerts ahir, al minut 82. Dos minuts més tard l’arbitre anul·lava un gol a Messi per un fora de joc que hauria significat el 7 a 0. Gràcies a aquesta nova victòria el F.C Barcelona reforça la seua posició de líder i col·loca Samuel Eto’o com a pichichi. El pròxim partit serà dimecres també al Camp Nou contra del modest Benidorm, club de tercera divisió, en Copa del Rei.