L’USAP s’imposa sense embuts 40 a 14 enfront de Bourgoin malgrat un Carter en rodatge

Sobre un camp que relliscava arran de la intempèrie dels darrers dies l’USAP, amb molta confiança, s’ha imposat aquesta tarda. En una primera mitja part que s’ha encetat amb un assaig de Burger ja al minut 3, amb pocs més tard “El Deú” Carter que inscrivia l’única penalitat del partit entre 4 temptatives, ja s’assolia un 8 a 0. Els berjalians i llur defensa agressiva ha recuperat quotes al marcador amb un assaig al minut 12 abans que Gerrie Britz reblés el clau per als sang i or al minut 30. En aquest moment el partit s’ha fet tens i elèctric, segurament per causa de les decisions arbitrals del Sr. Matheu, i Coetzee ha rebut una targeta groga abans que Julien Frier, el capità iserés, en rebés un roig per haver-se emprenyat amb l’àrbitre. El marcadar ha pujat a 13 a 7 a la mitja part però amb 15 jugadors contra 14 l’USAP sols ha hagut de desenvolupar el joc, deixant fins i tot a la banqueta l’estrella Carter en benefici de Steve Meyer, que tornava després de mesos d’absència. Al minut 42 arribaven més ctes positius amb assaig de Britz i al 65 per Tincu, abans que toqués a Burger al minut 71. Els alpins avergonyits de cobrar tanta adversitat s’han enfadat en un placatge monstruós de Burger que ha rebut un targeta groga després de la general esperada. Bourgoin ha marcat un darrer assaig per l’honor al minut 77. L’USAP honora el seu contracte, assoleix el bonus ofensiu i s’alça com a client seriós de les semifinals, fins més.