L’USAP s’amarga concedint un empat al Racing Métro

En el marc ce la onzena jornada del Top 14, aquest divendres a la nit a l’estadi de Colombes, al departament dels Hauts-de-Seine, l’USAP s’ha hagut d’acontentar amargament d’un empat, assolit al final del final pel Racing Métro 92. Amb un resultat de 15-9 al descans després d’un domini dels parisencs, els catalans han agafat la paella pel mànec en la segona seqüència, però una penalitat adversa, aconseguida a l’últim minut, ha fet l’empat, privant els viatgers d’una victòria a l’abast. L’USAP, que es temia amb raó aqueixa trobada, ha tingut confiança fins a l’acabament, fent durar al màxim una puntuació de 15-18, obtinguda al minut 73. De fet, Jérôme Porical és l’autor de la integralitat de la sèrie regular dels punts de sang i d’or, assolits en aquest segon desplaçament en menys d’una setmana, després de la derrota contra el Tolosa el passat cap de setmana . Després del partit, el segona línia de l’USAP Robin Tchale Watchou analitzava “aquest resultat és equivalent a una derrota” a la pàgina web Sport24, a tall de prova que l’equip, que progressa a nivell de la defensa després d’una temporada d’inici confús, no se satisfà de cap manera d’un 18-18 assexuat. Per altra banda, el pecat de l’USAP és l’absència de punt de bonificació, ja sigui ofensiu o defensiu, mentre que el Racing ara ocupa el primer lloc de la classificació que el Montpeller ocupava fins ara.