L’USAP i els Dragons Catalans perden a fora

Després de 10 partits sense derrota, amb un resultat de 8 victòries, l’USAP es va inclinar dissabte 10 de maig en la mítica « conca de Sapiac » dels verds i negres de Montauban amb un marcador de 28 a 22. Tot i ser mal organitzats els sang i or havien aconseguit liderar el marcador amb un assaig del gegant Henry Tuilagi al minut 45. Els montalbanesos van bastir llur victòria sols 13 minuts abans del final del partit amb un assaig de Rolland, aprofitant-se una increïble sèrie de faltes tècniques catalanes. Aquest guió genera decepció ja que l’USAP s’ha perdut l’ocasió de col·locar-se confortablement al quart lloc del Top 14, qualificatiu per a les semi-finals. Amb una avenç de 8 punts, a 5 jornades del final, l’equip, que afrontarà els tres primers, ha cremat una carta mestra.
A XIII, els Dragons Catalans van perdre diumenge 11 de mai els vuitens de final de la Cup a Bradford amb un marcador ben clar de 46 a 16, rebent 8 assaigs, dels quals 4 en 10 minuts! Els Dragons ja queden eliminats de la competició de la qual van ser finalistes l’any passat. La situació no resulta gens fàcil, a pocs dies d’un desplaçament perillós, dissabte 17 de maig, a casa dels temuts Saints de St Helens, per defensar llur 2on lloc a la Superleague.