Les Dragons Catalans fallen el partit de l’any, contra Warrington

En una calor xafogosa, els Dracs Catalans s’han encallat enfront dels llops de Warrington, aquest dissabte a la tarda a l’Estadi Gilbert Brutus de Perpinyà. Els sang i or han portat una batalla difícil, liderant el marcador, amb 12 a 6, a la mitja part, però han anat perdent progressivament les forces en el transcurs de la segona part, tot oferint llur primera victòria en terra catalana als convidats. Scott Dureau ha conquerit el resultat al benefici dels catalans ja al minut 8, amb una penalitat a 22 metres, seguida d’un assaig de Damien Blanch. Menzie ha participat també a aquesta presa sobre l’adversari.

La bàscula s’ha produït tanmateix a la segona mitja part, ja que s’han produït dos assaigs anglesos, portant la contrària als Dracs, mentre que l’àrbitre ha negat dos assaig a aquests mateixos. Un drop, després un applatissement, han rematat la partida, i els homes de Trent Robinson, que celebraven llur partit de l’any. Warrington, segon de la Super League, alimentava l’esperança de guanyar al Rosselló, i assoleix aquesta voluntat amb aquest partit, determinant per a la continuació del campionat, és a dir els play-off. Els Dracs podrien d’ara endavant trobar-se amb dificultats de les grosses per pretendre incorporar-se entre els quatre primers de la Super League, en una restricció de victòria imperativa, sobretot i també després de la derrota enfront del Hull FC, 40 a 8, dissabte passat.