Golejada del Barça 5 a 0 en un partit de la Lliga espanyola

Els partits se segueixen i són semblants per al F.C Barcelona que guanya el seu novè partit consecutiu davant d’un equip trampós a la Lliga, l’Almeria. Els catalans en confiança continuen llur exhibició després d’haver de guanyar l’Atlético 6 a 1 i el Basilea dimecres amb el mateix marcador de 5 a 0. Com a Suïssa van aconseguir ahir l’avantatge ràpidament, al minut 4, gràcies a un Samuel Eto’o fenomenal. 10 minuts més tard va ser Henry qui va ampliar el marcador després d’una bona jugada d’Iniesta. Aquesta primera part esbojerrada va continuar quan Eto’o va posar un hat trick als minuts 21 i 24, alçant el marcador a 4-0. El jugadors de l’Ameria, emprenyats, van multiplicar les faltes i Negredo va rebre una vermella directa després d’una duríssima planxa feta a Márquez a la mitja hora de partit. Al minut 35 Alves va fer oblidar Ronaldinho marcant un golàs de falta directa, posant punt i final al marcador en un partit ja decidit al descans. Aquesta nova victòria col·loca el Barça com a líder de la Liga espanyola abans dels partits de demà, precisament del València davant del Racing Santander, un equip dificil de frenar. El proper partit serà dimarts a la Copa del Rey a Benidorm, club de tercera divisió.