Festival dels Dragons Catalans de cara als Giants

Els Dragons Catalans no han fallat llur retorn davant el seu públic de l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà aquest dissabte 24 maig. Malgrat l’absència del pilar David Ferriol i del taloner Aaron Gorrel, l’equip català ha eliminat amb una queixalada dels Huddersfield Giants, desers de la superleague, amb un resultat sense discutir de 48 punts a 0. Des del començament del partit, els Dragons van sorprendre llurs adversaris amb 2 assaigs límpids executats per Greenshields i Mounis als minuts 8 i 11 abans de patir el joc dels visitants fins al minut 32 i l’assaig de Pelo. Amb 20-0 a la mitja part la missa era gairebé dita. La segona mitja part va permetre a uns catalans molt entusiastes aixafar definitivament els Giants desorientats, per 4 assaigs amb sobretot un atac extraordinari acabat per un assaig de Casty a tall de resposta a una candela de Wilson a la minut 64. L’equip perpinyanenc recupera així provisionalment un segon lloc a la Superleague, a l’espera del resultat de Sant Helens que juga aquest diumenge 25 maig a les 18 h. Aquesta situació és molt esperançadora respecte a aquesta primera participació dels Dragons Catalans als Plays-offs, només dos anys després de llur accessió al campionat professional anglès.