Empat del Barça enfront de Lió amb decepcions

El F.C Barcelona es va antoespantar ahir al vespre a la gespa de Gerland davant de l’Olympique Lyonnais en vuitens de finals anada de la Lliga de Campions. Malgrat tot els catalans tornen a casa amb un empat a 1 molt valuós. L’inici del partit va totalment favorable als jugadors de Lió, i sobre un fleck sense perill al minut 7 Juninho va obrir la llauna enganyant Valdés que l’hauria pogut evitar. Els blaugrana van deixar molts espais a Benzema que va ser molt perilló durant tota la primera mitja hora, però Eto’o gràcies a una passada de Xavi va enganyar Lloris que va ser molt preciós ahir, si bé el seu xut va tocar la fusta al minut 14. Benzema va respondre al pichichi europeu al minut 27 xutant ell també al pal. Al descans el Barça perdia 1 a 0, però al retorn dels vestuaris els blaugrana va recuperar el joc i després d’unes quantes opcions de gols va ser finalment Henry, arran d’una deviació de Márquez sobre un còrner, qui va rematar amb gust, al segon pal, el gol que va significar l’empat a 1 definitiu. Amb aquest resultat Barcelona no ha convençut després de la seua derrota de dissabte contra l’Espanyol però ha marcat un gol fora de casa que podria ser decisiu per qualificar-se en quarts després del partit de tornada, l’11 de març.