La Clau
Els Gats salvatges es mengen els Dragons Catalans 30 a 10

Els Dracs Catalans s’havien d’imposar avui per intentar recuperar la victòria, després de la sèrie catastròfica de les 4 últimes trobades, amb només una victòria, però han cobrat enfront de Wakefield Wildcats llur quarta derrota de la temporada. Tot ha començat malament ja que els anglesos han inscrit d’entrada dos assaigs després de errors majors a la defensa, inacceptables, assolint un resultat de 12 a 0. Baile, però, arran d’una acció magnífica col·lectiva ha inscrit l’assaig de l’esperança, després de substituir Mogg, ferit durant l’escalfament i immobilitzat a a banqueta. A més, Bird realitza un partit excepcional, sent present a cada pilota, originant el segon assaig dels Dracs. A la pausa, els catalans havien reduït distàncies, amb un 12 a 10 a favor dels locals. En el segon període, però, aturen llur impuls enfront dels gats salvatges, cada vegada més agressius en els contactes, que inscriuen dos assaigs suplementaris en els primers 20 minuts. Fins i tot si llur golejador fracassa en les conclusions, el resultat és de 20 a 10 per als anglesos. Dues penalitats i un darrer assaig al darrer minut del partit segellen el resultat de 30-10 a favor de Wakefield. Dissabte, a Gilbert Brutus, els Dracs acolliran l’equip de Bradford.