Els Dragons Catalans estropessen durament enfront d’Huddersfield

Els Dracs Catalans s’han inclinat al final d’un guió previsible, aquesta tarda a llur gespa de l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà, 30 a 8 de cara als Huddersfield Giants. El dèficit físic i les ganes són els elements que han faltat als catalans per imposar-se. Per a aquest primer partit de la temporada a casa els Dracs han ensenyat no obstant això unes boniques seqüències de joc, però l’equip es troba encara en fase rodatge, el que ha quedat clar a la primera mitja part, que ha resultat a l’avantatge dels anglesos. Malgrat una penalitat de Bosc minut 9 els visitants han imposat llur ritme inscrivint dos assaigs al minut 11 i més tard al minut 33. Hodgson, el golejador anglès, s’ha encarregat de les transformacions han dut el resultat a 12 a 2 a la pausa a favor d’Huddersfield. El segon període s’ha presentat com el primer, amb visitants que han dominat en els 10 primers minuts i han inscrit un assaig més, portant així el marcador 18 a 2. Però els Dracs han reaccionat davant als anglesos, amb Pelo, que ha inscrit l’assaig de l’esperança al minut 55. Això no té ha pas estat prou ja que els Giants han marcat un últim assaig, portant el resultat final a 30 a 8.