Els Dragons Catalans deixen la Super League amb supèrbia

Els Dracs Catalans han dut a terme aquest divendres un partit d’alta qualitat a l’estadi d’Headingley de la vila anglesa de Leeds, enfront d’uns Rhinos que s’han convertit en mestres del joc de la primera part, que s’ha tancat amb un marcador de 22 a 4, assolit a través de tres assaig marcats cinc minuts, que ha aixafat la moral catalana. A la segona part, però, la recuperació ha estat espectatular per part dels Dracs, manats per Adam Moog, autor de molts canvis, i Thomas Bosc, molt potent en aquest matx que s’ha il·lustrat amb quatre assaig i un drop per uns catalans que han aconseguit pertorbar els locals de manera duradora. Aquests han plegat el partit amb un 27- 20, que els reforça l’esperança de guanyar dissabte que ve en la final, aconseguint un triplicat, després de les victòries de 2007 i 2008. Sobretot, però, els Dracs, amb una eufòria perllongada en els darrers dies, limiten el desgavell de punts, i mantenent ben alt el somni de portar una propera amb intensitats com aquesta. Christophe Levy, director executiu dels Dracs, fonamentarà l’estratègia del club mantenint el grup de jugadors d’aquesta nit, per altra banda suportat per 500 seguidors que han fet el viatge des de la Catalunya del Nord.