Els Dragons Catalans cap als play-off de la Superleague

Els Dragons Catalans han marcat un gran cop en la carrera als play off dissabte al vespre a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà, derrotant l’equip de Wigan amb un 45 a 38. Després d’una primera part equilibrada però a l’avantatge de Wigan 3 assaigs a 2 i sobre un resultat de 14 – 18 a la pausa, els catalans han lliurat un combat magnífic en el 2n acte, construint la seva victòria al voltant de l’hora de joc per 2 assaigs en 3 minuts per Mogg i Greenshields. D’aquest partit-espectacle amb 13 assaigs recordarem la prestació del darrere australià Greenshields que realitza l’hat trick marcant 3 assaigs i del mig d’obertura Thomas Bosc realitzant un gran partit en el joc al peu. En un estadi ple de gom a gom, guarnit per 10.000 espectadors dels quals un miler de seguidors de Wigan, amb una meteorologia i unes condicions de joc òptimes, aqueixa victòria confirma els Dracs al tercer lloc de la Superleague, un puntet darrere el segon Sant Helens, i ja somien als play off acabant en els 6 primers. L’èxit esportiu i econòmic es confirma per als Dragons Catalans, ja guardonats amb una final de Cup la temporada passada.