Els Dracs Catalans derroten els Wigan Warriors

Els Dracs Catalans no han decebut llurs 8000 seguidors vinguts del país, aquest dissabte a la tarda tarda, continuant llur magnífica temporada, aquesta vegada a la gespa de l’estadi Yves Du-Manoir de Montpeller. L’equip portat per l’entrenador Trent Robinson ha aconseguit dominar un dels seus contrincants de referència del campionat, els Wigan Warriors, amb un resultat de 20 a 12. Tot i patir un marcador de 14 a 12 en desfavor llur a la mitja part, els líders del rugby a XIII català, però també francès en realitat, s’han beneficiat d’un punt de penalitat assolit per llur “jugador perillós” Scott Dureau, al 37è minut. Aquesta acció del mig de mélé australià ha obert via cap a la confiança conqueridora, que ha permès als homes del Rosselló oferir al públic una segona mitja part altament física, incloent l’assaig de la victòria a deu minuts del final, gràcies al fidjià Daryl Millard, autor d’un doblat. Els sang i or han aconseguit bloquejar el resultat fins al final del partit, obstaculitzant les intencions rabioses dels guerrers britànics.

Els Dracs, que ocupaven el 7è lloc de la Super League anglesa des de diumenge passat després de derrotar el Wakefield, ocupen ara la 5a. El club, situat un punt darrere Wigan, frisa l’eventualitat d’una qualificació per als play-offs, amb l’esperança d’avançar cap a la certesa.