Els Dracs Catalans comprometen llur temporada a la Super League

Aquesta tarda a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà els Dracs Catalans han arrencat de mala manera el partit enfront Bradford, amb una defensa transparent, traspassada per un assaig ja al minut 6 mentre els anglesos feien rutllar llur joc sense dificultat. Tadulala ha fet eslàlom a través dels catalans i ha inscrit el segon assaig en menys 15mn, portant el resultat a 12-2. Els Dracs han reaccionat gràcies als assaigs de Duport i de Greenshields, recuperant la confiança a través d’un joc col·lectiu. Arran d’una acció molt bonica Elima ha conclòs amb potència i els equips han regressat als vestidors amb un empat a 18. El segon període, però, ha començat també amb errors dels grossos a la defensa catalana i els Dracs no han assolit marcar cap assaig nou, davant de tres negacions arbitrals, en el que els hauria pogut alliberar. Després de 15mn de dominació Baile ha inscrit un assaig contundent però els anglesos han igualen a 24 i s’han adjudicat l’últim assaig al minut 80, duent el resultat a 24 a 30. Els catalans anaven amb ganes, però la maonesa, amb els nous jugadors Bird i Bell, no ha pujat, malgrat un equip irresistible si disposés de 100% dels seus mitjans. Després d’aquesta 4a derrota en 5 partits des de l’inici de la temporada els Dracs han de superar Leeds, el campió de la temporada passada, a Anglaterra dissabte vinent.