Els Drac Catalans s’ofereixen Leeds 32-30 a Gilbert Brutus

El partit ha resultat dur i ha prescindit de cap temps mort, aquest vespre a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà. Els Dracs Catalans s’ofereixen una victòria damunt el propietari del títol, els Rhinos de Leeds, 32 a 30. Els Dracs, a la vegada agressius en els atacs i blindats en la defensa, semblaven, ja a la mitja part, poder vèncer la nit, i el retorn de Leeds en el joc, recuperant força i delit, cap al final, no ha estat prou si bé els convidats han guanyat punts, després de ser superats molt clarament fins avergonyits, amb un 28-12 al minut 69. L’extrem català Cyril Stacul, home del partit, s’adjudica el darrer assaig, tot just al final, aferint als catalans una victòria sense marge, tancant un partit amb assaigs firmats per Bell, Baile, Elima, mentre que Bosc és entre altres autor d’un tir memorable, després d’un assaig transformat per Jean-Philippe Baile. Leeds, que ja ha guanyat la Super League en les dues darreres temporades i va ser sagrat com a campió del món 2007, se’n va amb l’esperit malmès, després d’haver-se endut set victòries a una en les confrontacions directes. En aquesta jornada altament rugbística, l’ovalia catalana ha jugat l’ecumenicitat amb la instal·lació, quan el partit s’havia acabat, d’una pantalla gegant, a Brutus, per compartir la final del Top14 de rugby a XV, USAP/ASM- Clermont, en directe del Stade de France.