El Barça torna de Bilbo amb 3 punts i 2 baixes

Hi va haver pocs gols però es va produir espectacle ahir a la nit al mític estadi de San Mamés de Bilbao on els bascos jugaven contra el Barça en la Lliga. Els catalans de Pep Guardiola van tenir suera i van haver de donar molt per superar un equip conegut pel seu « fighting spirit ». Al final va resultar una petita victòria 1 a 0 que deixarà rastre ja que Márquez i sobretot Keita, tocat seriosament al tormell, van haver de sortir del camp lesionats. Gràcies a Samuel Eto’o que va saber aprofitar una bona passada d’Henry per enganyar el porter de l’Atlètic Bilbao Gorka al minut 62 el Barça va aconseguir passar per davant al marcador en un partit que va ser trampós fins al final. Sense Messi, Xavi i el capità Puyol, deixats al descans, els blaugrana va tenir dificultats per marcar la diferència i haurien pogut perdre el partit arran de dues faltes xutades per David López al minut 3 i Yeste al 22 de la primera, però amb dues aturades d’un gran Víctor Valdes el Barça va conservar la seua porta vuida. Aquesta és la setena victòria consecutiva per al Barça que amb aquesta ratxa es queda a tres punts del gran líder el València. Dimecres hi haurà canvi de context en un partit de la Lliga de campions enfront del Basilea, darrer del grup.