El Barça té pardalets al cap i cobra la 4a derrota a la Lliga 2 a 1 contra el Mallorca

Pep Guardiola, que ja tenia garantit el títol de campió de la Lliga, ha mesurat les forces dels seus jugadors aquest vespre a Mallorca. En efecte, fora de Dani Alvés i d’Eto o, tots els “executius” estaven descansant a l’espera de la gran final de la Champions’s League, el 27 de maig a Roma. Tot i tot són els blaugrana qui han obert el resultat al minut 9, el que ha permès a Eto’o marcar el seu 29è gol de la temporada a la Lliga, assegurant-se gairebé el títol de pichichi, millor marcador. Fins i tot podia haber augmentat la seua dominació però ha semblat una mica retirat, aquest vespre, fallant fins i tot un penal en les parades de joc. Per llur costat els insulars han construït la victòria en la darrera mitja hora amb gols als minuts 72 i 78. No té importància, els catalans es trobaven en altres esferes, en aquesta setmana boja en què han asolit el doblat Copa i Campionat ja en el primer any de l’era Guardiola. Amb el títol segur després de la derrota del Real de Madrid ahir al vespre, els culés han celebrat dignament el 19è títol de campió de l’equip, ja que 15.000 es van reunir anit passada al voltant de la plaça de Catalunya de la capital.