El Barça perd 3 a 2 face enfront del Shakhtar en un partit sense aposta

En l’últim partit de la fase de lliga de la Champions League, ahir al vespre enfront dels ucraïnesos del Shakhtar, en què el Barça estava segur d’acabar primer, Pep Guardiola havia deixat els executius de repòs, deixant expressar-se els habituals substituts. No hi va haver cap decepció i l’estat d’esperit anunciat de l’entrenador i dels jugadors estava al nivell habitual, amb uns Hleb, Busquets i Bojan que gairebé va fer oblidar els Iniesta, Xavi i Messi. Malgrat un domini net dels catalans en el primer quart d’hora els ucraïnesos van marcar el primer objectiu al minut 30 contra el curs del joc, davant uns blaugrana més que convincents. En la segona mitja part es va repetir la primera, amb un Barça dominador i un Shakhtar que va marcar contra el curs del joc al minut 56. Va ser finalment 2 minuts més tard quan va arribar el moment barceloní, amb un gol de Sylvinho. Al final del partit, però, la manca de titulars habituals es fa sentir sobretot en la defensa quan el davanter ucraïnès Fernandinho es va trobar estranyament sol al segon pilar per al gol del 3 a 1. L’entrada del blaugrana Gudjohnsen va donar noves oportunitats en l’atac, permetent a Busquets d’inscriure l’últim gol de la nit al minut 82. Recordarem l’esperit, qualssevol siguin els jugadors, l’adversari o l’aposta.